bulthaup b3

bulthaup b3 ger dig gränslös frihet. Frihet att planera fritt, oberoende av rummets arkitektur. Den multifunktionella väggen skapar oanade möjligheter, ger liv till dina drömmar och får allt att harmoniera. Använd friheten hela vägen, ända ner i minsta detalj.

multifunktionell vägg

b3s multifunktionella vägg skapar förvaring på ett helt nytt sätt. Dessutom kan både vatten, el och gas döljas vilket får de vägghängda skåpen att sväva. Väggen blir både levande, funktionell och vacker, förenar kök och vardagsrum och skapar ett skönt rum att leva i.

köksöar

En köksö blir alltid den naturliga mittpunkten. Här samlas man för att prata, laga mat och trivas. b3s köksöar kan stå direkt på golvet eller på sockel. Välj det som tilltalar och passar just dig.

En köksö direkt på golvet blir som en skulptur i rummet och tillför även extra förvaringsyta. Men även en köksö på ben eller sockel får b3s typiska, lätta uttryck.

material

bulthaups material är precis vad de ser ut som, luktar som och känns som. Om det så är hundraårig ek, färgat laminat eller en yta med flera lager lack. Varje struktur och yta är ett resultat av skickligt utfört hantverk. Därför är varje b3 unikt.

tillbehör

Alla känner sig extra hemma i ett kök. Här lagar vi mat och skapar, både med händer och med rätt redskap. Men det du behöver använda ska vara lätt att nå, allt ska finnas nära. Ta chansen att organisera precis som du själv vill ha det.

form och funktion

Du kommer att känna dig bekväm i ditt b3-kök från första stund. För att du själv har bestämt hur allt ska fungera. Och för att balansen mellan form och funktion är perfekt.

skåp med pocket doors

Perfekt utformade på alla sätt

Estetik och funktionalitet är vackert balanserade i denna enhet. Dörrarna är solida och tunga, men ändå enkla och lätta att använda. Tekniken garanterar en perfekt dörröppning, även efter många års användning. Köksredskap och elektriska apparater kan döljas helt i detta skåp.

c2-bord

En enda form

bulthaups c2-bord ser ut som en skulptur i rummet. Perfekt finish och traditionellt hantverk bildar sömlösa övergångar. Bordet ser ut att vara gjort i ett stycke. Stiligt, verkligen!

c3-bord

bulthaups c3-bord har mycket karaktär och egen varmt minimalistisk design.

Tunna material och en accentuering av de horisontella linjerna är karaktäristiska för detta vackra bord. Bordet går att få i valnöt, ek eller körsbär.

c3-bänk

Som ett komplement till c3-bordet finns en bänk i två versioner, golvstående eller frihängande.

Den senare är enkelt fastsatt i bulthaups multifunktionella vägg.