bulthaup b2

När tre blir ett

Med bulthaups b2 förvandlas ditt kök till en verkstad, där allt finns nära till hands och där begreppet kök och matlagning får en helt ny innebörd. Kökets huvudfunktioner består av tre delar som kan kombineras på olika sätt i rummet. Köksbänken med sin arbetsyta, matlagning och vatten och de två skåpen för vitvaror, porslin, köksutrustning och ingredienser är tre delar som tillsammans skapar en helhet. Ditt kök. Ett kök för en pionjär i konsten att tänka och leva. Inspirerat av hantverkare och deras verktyg.

csm_bulthaup-kuechenwerkstatt-b2-d_7649d8fad8

köksskåp för dina redskap

I  förvaringsskåpet har du allt du behöver, nära till hands. Skåpet förvandlar ditt kök till en verkstad. Öppna dörrarna och få en överblick över alla dina tillbehör och redskap. Allt i ordning, var sak på sin plats. Unikt, vackert och praktiskt.

detaljer

Allt är alltid äkta, tillverkat med känsla, precision och mycket stolthet!

arbetsbänk

En arbetsbänk som är allt, på samma gång. Arbetsyta, vask, spishäll och matbord. Här kan du tvätta, hacka, förbereda och laga din mat men lika ofta fungerar bänken bara som en möbel att samlas och trivas kring. Oavsett hur den används blir bänken en del av rummet och skapar på samma gång både frihet och sammanhang.

skåp för vitvaror

Tredje funktionen i din egen köksverkstad är skåpet för vitvaror. Bakom gedigna trädörrar döljer sig ugn, diskmaskin, kyl och frys. Öppna upp dörrarna och du har allt inom nära räckhåll. Stäng dörrarna och du får ett vackert träskåp som harmonierar med kökets övriga uttryck och som stärker känslan av ett livsrum.