bulthaup b1

Fulländad enkelhet

Mycket i livet kan göras både bättre och enklare, om man är smart och tänker rätt. Med b1 får man en minimalistisk, stilren och ergonomisk design där form och funktion går hand i hand. Varje detalj får representera viljan att kombinera enkla former med väl uttänkta lösningar. Samtidigt är b1 tillåtande så att dess människor kan fokusera på det viktigaste i livet; att umgås med familj och vänner. b1 är uppbyggt av tre separata delar; köksön, väggbänken och högskåpsdelen. Att fokus ligger på det mest nödvändiga innebär att b1 endast kan fås i ett fåtal, högkvalitativa material och utvalda färger.

väggskåpsdel

Som en skulptur kan b1s skåp stå i ensamt majestät längs väggen. Kökets basfunktioner kan också integreras.

köksö

Laga mat och umgås med familj och vänner, på samma gång. En köksö är alltid vänd åt rätt håll och med olika funktioner inbyggda, såsom vask, spishäll och förvaring, står den alltid redo.

inredning

Björkens vackra, rena utseende finner du på insidan av bulthaup b1. Lådor och utdrag ger en strukturerad inredning för förvaring av mat, köksredskap, porslin och bestick. Allt bildar en organisk och visuell harmoni.

högskåpsdel

Om du behöver ytterligare förvaring i ditt b1 kan mer utrymme integreras på höjden genom högskåp. Ända upp till tak om det skulle behövas.