accessoarer som syns

bulthaups accessoarer gör ditt kök till ditt och är så mycket mer än bara praktiska saker att skära bröd och grönsaker med, förvara mjöl och kryddor i eller servera mat i. Med samma höga nivå på både design, material och utförande som ditt kök platsar de varken i skåp eller i låda. Du kommer att vilja ha dem väl synliga, som en del av just ditt kök.

tidlös salt- och pepparkvarn

Ett stiligt, tidlöst par som inte bara pryder sin plats i köket utan även mitt på bordet. Saltkvarnen är i ek och pepparkvarnen i valnöt.

skärbrädor för bröd

Handgjorda skärbrädor som inte bara är vackra att titta på utan som också är praktiska. Smulorna faller ner i ett uppsamlingsfack som enkelt kan tömmas och rengöras.

förvaringsburkar i porslin

Vita burkar av finaste porslin fungerar som perfekt förvaring för exempelvis mjöl och socker. Förvaringsburkarna finns i tre olika storlekar;
24, 16 eller 8 cm.

skärbrädor i lönn

Trä är det material som faller sig mest naturligt att använda i ett kök. Speciellt när man ska förbereda mat med kniv. Skärbrädor i trä blir dessutom vackrare med åren och just lönnträ har även antibakteriella ingredienser.

millimeterförvaring

Behållarna är ideala accessoarer för de som verkligen vill utnyttja varje millimeter av sitt kök. Givetvis passar de perfekt i bulthaups stora lådor och är extra lämpliga för frukt och grönsaker.

alltid färskt bröd

Med bulthaups brödförvaring håller sig ditt bröd färskt länge. Den 15 liter stora behållaren i vit sten lagrar fukten och portionerar ut precis lagom mängd så att inte brödet blir torrt. Locket, av obehandlat lönnträ, kan även användas som skärbräda.

användbar trälåda

I den här vackra trälådan av laminerat lönnträ kan du förvara precis vad du själv vill. Kanske lägger du saker du vill ha nära till hands i köket här eller så väljer du att använda den till frukt eller grönsaker.

grytlappar i läder

Läder är ett material som skyddar extra bra mot höga temperaturer och de här grytlapparna har därför ett extra lager insytt i mitten.

perfekt vid bordet

Detta underlägg i aluminium, med handtag, är perfekt för servering vid bordet. Passar för kastruller, uppläggningsfat, stekjärn, plåtar, kärl, pannor m m.